• Suomi
Toiminnanohjaus - Etusivu arrow Järjestelmälinkkejä
Toiminnanohjausjärjestelmät, ERP
  • Ohjelmistoja, joita niiden toimittajat ovat kuvanneet ensisijaisesti toiminnanohjausjärjestelmiksi.
  • Viimeiksi lisätyt ja muutetut ylimpänä.
  Linkki Osumia
Link   NetBaron® - ydinliiketoiminnan ohjauksen älykäs ja kokonaisvaltainen työkalupakki
NetBaronilla hyödynnät tietotekniikan ja automatisoinnin tuomat edut. Ohjaat reaaliaikaisesti tehokkaasti mm. tuotantoa, varastoja, toimituksia sekä henkilö- ja tilaresursseja.
30
  
Link   Autokal III kalusto- ja työntekijäresurssien hallintaan
Visuaalinen pilvipalveluohjelma toiminnanohjaukseen ja resurssien hallintaan. Selkeä kalenteri ja toteutumien mobiilikirjaus. Integrointi taloushallintoon ja dokumentinhallintaan
127
  
Link   Alpha Manager, Suomen Cobra Systemsin tarjoama tehokas tilaus – ja toimitusprosessin hallintajärjestelmä elintarvikealalle
Alpha Managerissa on valmiit sähköiset tilaus-, toimitus-, ja laskusanomien rajapinnat suomalaisiin kauppa- ja HoReCa-ketjuihin.
170
  
Link   Tocoman rakennustuotanto-ohjelmisto: BIM-, määrä- ja kustannuslaskenta, tuotannonsuunnittelu, hankinnat, aikataulutus, kustannusraportointi ja yhteydet talous- ja ERP–järjestelmiin
Tocoman-ratkaisu on suomalaiselle rakentajalle kehitetty edistyksellinen rakennustuotannon ohjelmistoratkaisu. Ratkaisun ydin on koko rakennushankkeen läpi kulkeva vapaa tietovirta.
357
  
Link   ODOO - maailman nopeimmin kasvava lisenssimaksuton open source yritysjärjestelmä. Käyttäjiä on jo nyt miljoonia. Nyt Stratman - pilvipalveluna.
ODOO 11.0 uuden sukupolven all-in-one yritysjärjestelmä. Odoo on paljon perinteisiä ERP / toiminnanohjausjärjestelmiä monipuolisempi. Perinteisten toimintojen lisäksi löytyy mm. digitaalisen markkinoinnin täydellisesti kattavat toiminnot.
438
  
Link   Maestro/Mediamaestro Oy
Kaupan ja palvelun toimialoille soveltuva ERP-toiminnanohjauskokonaisuus. Toiminnanohjaus, kassa, taloushallinto sekä verkkokauppa samassa järjestelmässä.
566
  
Link   Kosakka - korjausrakentajan tärkein työkalu!
Kosakka on korjausrakentamisen tarpeisiin tehty työnjohto-ohjelmisto, jota käytetään pilvipalveluna.
327
  
Link   eCraft Oy Ab – Skaalautuva ERP-järjestelmä kokoaa yhteen liiketoimintasi tärkeimmät osa-alueet
myynnin, varastoinnin, tuotannon, toimituksen ja talouden. Modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla johdat yritystäsi tehokkaammin, automatisoit prosesseja ja saat paremman kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta.
429
  
Link   Maxtech Tyonhallinta.net on suunniteltu erityisesti liikkuvan työvoiman ohjaamiseen, kentältä tapahtuvaan raportointiin, työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, työtehtävien ja työmääräysten hallintaan sekä ajoneuvopaikannukseen
Järjestelmä on hyvin monipuolinen ja skaalautuu organisaation kasvaessa. Järjestelmä tuottaa mm. automaattisesti työaikojen perusteella TES-tulkitut palkka-aineistot ylitöineen ja alakohtaisine lisineen.
292
  
Link   Maxtech eCLEANERS - siivousalalle räätälöity toiminnanohjausratkaisu työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, laskutus- ja palkka-aineiston keräämiseen ja siirtämiseen sekä työnohjaukseen
Järjestelmä tuottaa työaikoihin perustuen kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti tulkitun palkka-aineiston ja sisältää kymmeniä liittymiä taloushallinnon eri järjestelmiin.
282
  
Link   ADMINET – Kotimainen toiminnanohjausratkaisu (Rakentaminen | Talotekniikka | Teollisuus)
Toimialan erikoispiirteet huomioiden kehitetty pilvipalvelu, jolla hallitset yrityksesi kaikki toiminnot yhdellä järjestelmällä. Automaattiset toiminnot ja reaaliaikaisuus poistavat turhaa työtä, tuottavat seurantatietoa sekä parantavat kilpailukykyä
1581
  
Link   Gallery ERP
Käytössä mm. Graafisen teollisuuden, pakkausteollisuuden, mediatoimistojen ja crossmedia yhtiöiden toiminnanohjauksessa. Gallery soveltuu niin työpaja- kuin tehdasympäristöön ja laajentuu yhdestä käyttäjästä satoihin käyttäjiin.
440
  
Link   DB-Manager Oy / WinPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmä
WinPlan ERP on ikkuna-, ovi- ja parveketeollisuuden tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmää käyttävät myös tilanjakoratkaisuja valmistavat yritykset.
452
  
Link   DB-Manager Oy / FuturaPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmä
FuturaPlan ERP on pk-yritysten toiminnan­ohjausjärjestelmä, jolla hallitset tuotannon kaikki välivaiheet tarjouslaskennasta toimitukseen. FuturaPlan sopii hyvin eri toimialoille joustavan rakenteensa ja muokattavuutensa ansiosta.
503
  
Link   CSB-System
CSB systemsin toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty elintarvikealalle. Varastohallinta, jäljitettävyys, laadunhallinta sekä perinteiset ERP toiminnollisuudet samassa järjestelmässä,
491
  
Link   Oscar Software Oy / Oscar-toiminnanohjausjärjestelmä
Oscar tarjoaa toiminnan- ja taloudenohjauksen korkeatasoisia ratkaisuja pk-yrityksille. Kokonaisvaltainen tuotetarjontamme varmistaa ohjelmiston laajan soveltuvuuden. Oscar on erikoistunut teollisuuden, tukkukaupan, huollon ja palveluiden aloille.
2339
  
Link   Lean System® - Roima Intelligence Inc.
Lean System on Roiman kehittämä toiminnanohjausjärjestelmätuote, joka on suunniteltu joustavuutta ja nopeutta vaativiin ympäristöihin. Lean Systemiä käyttävät erityisesti verkottuneen teollisuuden, palveluliiketoiminnan ja projektiohjauksen yritykset
2233
  
Link   Maxtech ERP
Palvelumme mahdollistaa reaaliaikaisen töiden, työntekijöiden sekä kalustonhallinnan ja se on monipuolinen ratkaisu useille yrityksille ja toimialoille. Mm. työajan raportoinnin, työmääräysten hallinnan ja käyntikuittausten kautta työvuorosuunnittelu
831
  
Link   Digia Enterprise Rapid
Digia Enterprise Rapid –käyttöönottomallin avulla saat valmisohjelmiston käyttöön nopeasti ilman ohjelmoitavia asiakassovituksia. Rapid-käyttöönottomalliin sisältyvät vakioidut koulutukset pääkäyttäjille järjestelmän tehokkaan käytön varmistamiseksi.
2002
  
Link   Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä
Tukku- ja erikoistavarakaupan ja teollisuuden ERP-ratkaisu, sisältäen talous- ja henkilöstöhallinnon, CRM-toiminnot, myymälätoiminnot, verkkokaupparatkaisun (B2B ja B2C), mobiiliratkaisut sekä yrityksen sisällä varasto- ja tuotantoympäristöihin.
1727
  
Link   Digia / Toiminnanohjaustuotteet
Toiminnan- ja talousohjausjärjestelmä, Digia Enterprise, on ratkaisu teollisuusyritysten ja tukkukaupan tarpeisiin. Microsoft Dynamics AX on yksi maailman johtavista toiminnanohjausjärjestelmistä ja se skaalautuu jopa tuhansiin käyttäjiin.
1336
  
Link   Pupesoft
Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Pupesoft sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet. Pupesoft perustuu avoimeen lähdekoodiin.
924
  
Link   Agresso Business World - Abilita Oy Ab
Agresso Business World on kattava ERP-toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa organisaation koko toiminnan ostojen hallinnasta laskutukseen, suunnittelusta toteutukseen.
1148
  
Link   Stratman Oy, vTiger, CRM ja toiminnannohjausjärjestelmä
vTiger CRM laajenee tarvittaessa toiminnanohjauksen välineeksi. vTigeriä käytetään toiminnanohjaukseen tuotannollisissa ja palvelutuotteita tarjoavissa yrityksissä. Mm. työnkulun ohjaus mahdollistaa tehtävien automaattisen vaiheistamisen.
1216
  
Link   SAP Business One - Boyum IT Finland Oy
SAP Business one on kattava ja kustannustehokas ERP-ratkaisu jo muutamasta käyttäjästä ylöspäin. Keskitä kaikki toiminnot yhteen laadukkaaseen järjestelmään, jonka hinta on erittäin kilpailukykyinen.
1701
  
Link   eKansio - Toiminnanohjausta sinun ehdoillasi
eKansio mullistaa toiminnanohjausmarkkinat nopeudellaan ja joustavuudellaan. eKansiolla ratkaiset tiedonhallintaan liittyvät tarpeesi tehokkaasti!
1533
  
Link   SAP Business One - Profiz Business Solution Oyj
PK- ja kasvuyritysten tarpeisiin kehitetty kustannustehokas liiketoimintajärjestelmä. "Ison SAP:n parhaat käytännöt PK-koossa".
1139
  
Link   ProsperCart® verkkokauppaohjelmisto
ProsperCart® on suomalainen verkkokauppaohjelmisto, joka sisältää myös ERP-toiminnot verkkokaupan tarpeisiin: varastonhallinta, ostotilaukset, kassajärjestelmä, asiakasrekisteri, monipuoliset raportit jne.
1128
  
Link   Manageri II ERP
Manageri II ERP järjestelmä palvelee erityisesti teollisuuden sekä maahantuonti- ja tukkukaupan yrityksiä. Sen piirteitä ovat mm. konfiguroitava tarjouslaskin, tuotannon automaattikuormitus ja Apple-yhteensopivuus.
1284
  
Link   Exact - Bitmill Oy
Exact on kaikille toimialoille sopiva moniyritysohjelmisto. Se tuo toimintaanne tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Voitte ottaa käyttöön yhden tai useamman sovelluksen samalla kertaa. Monipuolisuudestaan huolimatta ohjelmisto on miellyttävä ja vaivaton ..
1144
  
Link   Mercantus Oy
TimeWorks™ on internet-selaimella toimiva ohjelmistoratkaisu, jolla optimoidaan työn kulku ja resurssien käyttö. Ohjelmiston avulla tiedetään, mitä organisaatiossa tapahtuu ja varmistetaan, että töitä ei jää tekemättä tai laskuttamatta.
1194
  
Link   Aava tekee toiminnanohjauksesta helppoa - Aava Ohjelmistot Oy
Aava Platform on uusi tapa tehdä moderneja, reaaliaikaisia, web-pohjaisia toiminnanohjausjärjestelmiä, räätälöidysti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. ”Arvostimme kustannustehokkuutta, joustavuutta ja aikatauluun sitoutumista”.
1375
  
Link   Wisetime Oy / Wise -toiminnanohjausjärjestelmä
Kaikki yrityksen osa-alueet kattava Wise -toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa ylivoimaisia etuja
1732
  
Link   C9000 - Logica Suomi Oy
C9000 on Windows-pohjainen valmistavan teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä. C9000 on moduulirakenteinen kokonaisratkaisu, josta yritys voi hankkia käyttöönsä vain tarvitsemansa osat.
1900
  
Link   Lawson M3 -Merit Consulting Oy
Lawson M3 on moderni, helppokäyttöinen toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) keskisuurille ja suurille yrityksille. Lawson on palvellut valmistavan teollisuuden, tukkukaupan sekä huollon ja kunnossapidon toimialoilla toimivia yrityksiä yli 30 vuotta.
1657
  
Link   Jeeves Universal -Merit Consulting Oy
Jeeves Universal on joustava ja helposti päivitettävä toiminnanohjausjärjestelmä (ERP). Sen avulla kehität ja järkeistät liiketoimintaprosesseja. Sopii erinomaisesti kasvuyrityksille.
1444
  
Link   MHG Systems Oy - Bioenergy, Forest & FieldManager ERP
MHG Systems Oy myy ja markkinoi bioenergia- ja metsäalalle sekä kenttätöihin optimoituja toiminnanohjauspalveluita. Edulliset, kuukausimaksulliset ja käyttäjämääriin sidotut pilvipalvelumme ovat käytettävissä globaalisti useilla eri päätelaitteilla
1143
  
Link   Siemens IT Solutions & Services
Siemens IT Solutions and Services rakentaa IT-ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan tehostamiseen. Toteutamme mm. ERP-ratkaisuja. (mm. Financials, HR, konsolidointi, versiopäivitykset).
1066
  
Link   Epicor Software Finland Oy
Epicor on johtava ohjelmistoratkaisujen toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti-, majoitus- ja palvelualoille. Epicor tarjoaa toimintaa tehostavia integroituja toiminnanohjaus- (ERP), asiakkuuden- (CRM) ja toimitusketjun hallintajärjestelmiä.
1968
  
Link   SAUMA toiminnan ohjaus
Toimialakohtaisista moduleista sekä kattavasta taloushallinnon kokonaisuudesta koostuva SAUMA järjestelmä sopii tilitoimistoille, LVI ja Sähköurakointiin, kappaletavara- ja elintarviketeollisuuteen (leipomoille omat erityismodulit), huonekalu-, auto-
1785
  
Link   Marble – Toiminnanohjaus
PK- teollisuuden sektorin tarpeisiin kehitetyn käytännönläheisen toiminnanohjausjärjestelmämme avulla yhdistätte ja automatisoitte yrityksenne eri osastojen ja resurssien toiminnot kilpailueduksenne.
1461
  
Link   Adensy Expert
Helppokäyttöinen ja edullinen toiminnanohjausjärjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Valittavissa CRM, projektinhallinta,tuntikirjanpito, laskutus, henkilöstöhallinta ja intranet- sovellukset.
1416
  
Link   Taimer Projekti-, laskutus- ja tuntiseurantaohjelma
Taimer - ohjelma on oikealla tavalla kevyt pk-yritysten intranet, joka antaa hyvän ja edullisen työkalun yrityksen- ja projektien hallintaan.
1276
  
Link   Oy Abilita Ab, toiminnanohjaus palveluntuottajille
Abilita tarjoaa kattavat ratkaisut hoiva- ja hyvinvointisektorin sekä terveydenhuollon yrityksille, järjestöille ja yhteisöille. Tuotevalikoimastamme löytyy sekä nopeasti käyttöön otettava web-pohjainen järjestelmä että myös vaativaankin toimintaan
1008
  
Link   Pocum Online - toiminnanohjausta selaimella
Pocum Online on uusi edullinen selaimella toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, joka on sovitettu erityisesti palveluyritysten käyttöön. Pocum Online -palvelussa yritys voi valita haluamansa sovellukset ja alkaa käyttämisen heti.
2072
  
Link   ValueFrame Oy
ValueFrame on asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen pioneeri Suomessa. Tehtävämme on auttaa asiantuntijaa menestymään. Asiantuntijayrityksen menestys edellyttää tehokkaita tietojärjestelmiä joiden avulla esim. asiakkuudenhallinta, projektinhall..
1653
  
Link   Visma Software Oy
Visman ohjelmistot tarjoavat toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja yhteisöille. Ohjelmistoihimme kuuluu sekä eri toimialoille suunniteltuja että toimialariippumattomia ratkaisuja.
2113
  
Link   Oy Finnvalli Finland Ab
Oy Finnvalli Finland Ab on taloushallinnon ohjelmistojen valmistamiseen, markkinointiin ja tukeen keskittynyt ohjelmistotalo. Yritys valmistaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeet täyttäviä ohjelmistopalveluita.
1262
  
Link   AJOMESTARI-toiminnanohjausjärjestelmät
Monipuoliset toiminnot henkilö- ja tavarankuljetusalan yrityksille sekä kuljetusalan oppilaitoksille.
1600
  
Link   GFM Palvelutoimialojen toiminnanohjausjärjestelmä
GFM on palvelutoimialojen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla organisaatio voi tehostaa kenttätyötä ja laskutusta. GFM ohjaa tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun ja liikkuvien yksiköiden hallintaan sekä muodostaa palkka-aineistot, laskut ja liitte
1435
  
Link   CSI Helsinki Oy: CSI toiminnanohjausjärjestelmät
Kokonaisvaltaiset toiminnanohjausjärjestelmät (ERP)asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. CSI ratkaisut yhdistää kaikki palveluorganisaation ydintoiminnot; toiminnanohjauksen (ERP), asiakkuudenhallinnan (CRM), resurssienhallinnan, dokumentinhal...
1553
  
Link   Severa PSA
Severa PSA:lla käsitellään kaikki työvaiheet aina asiakkuudenhallinnasta laskutukseen asti. Tuotteesta löytyy kaikki työkalut projektien ja asiakkaiden hallintaan, työajan ja kulujen seurantaan, resursointiin, laskutukseen, työryhmäkäyttöön ja ...
1734
  
Link   Microsoft / Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV on PK-yrityksille kehitetty talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmä. Järjestelmä muuntuu ja kasvaa tarvittaessa muutaman käyttäjän ratkaisusta satojen käyttäjien ohjausjärjestelmäksi. Sovellusalueet: taloushallinto, tuotant
2318
  
Link   Oy Net Account Ltd /Netaccount
Netaccount®-ohjelmisto on selaimella toimiva monipuoliset valinnaiset toiminnot sisältävä taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelm: mm. taloushallinto, asiakkuudenhallinta, materiaalinhallinta, kalenteri, projektinhallinta.
1682
  
Link   Manu Online Oy (Manufacturing Channel)
Valmistaville yrityksille suunniteltu selainpohjainen sovellusvuokraukseen (ASP) perustuva ohjelmisto, joka soveltuu lopputuotteiden valmistajan ja alihankintaverkoston kaytettäväksi.
1618
  
Link   SAP Finland, mySAP All-in-One
mySAP All-in-One on suunniteltu toimialakohtasiin liiketoimintaprosesseihin soveltuviksi kokonaisuuksiksi. All-in-One:ssa laajemman Business Suit:in osiot on karsittu eri toimialoille sopiviksi paketiksi. mySAP All-in-One voidaan yrityksen kasvaessa
1982
  
Link   SAP Finland, mySAP Business Suite / mySAP ERP
mySAP Business Suite perheen avulla optimoidaan yrityksen keskeisimmät liiketoimintaproset. Business Suite -ratkaisuihin sisältyvät mySAP Customer Relationship Management, mySAP Product Lifecycle Management, mySAP Supply Chain Management, ja mySAP Su
1814
  
Link   Lemonsoft Oy /Lemonsoft tuoteperhe
"Ohjelmisto, jossa yhdistyvät pk-sektorin perusohjelmisto ja järeimpien erp-järjestelmien automatisoidut toiminnot"
2803
  
 

Räätälöity www-haku

RocketTheme Joomla Templates