• Suomi
Johtamisohjelmistot
  • Muita ohjelmistoja, joita käytetään yritysten johtamisesessa, mm. prosessijohtaminen, mittaristot, dokumenttienhallinta jne.
  • Viimeisimmät lisäykset ylimpänä.
  Linkki Osumia
Link   ADMINET – Kotimainen toiminnanohjausratkaisu (Rakentaminen | Talotekniikka | Teollisuus) – Johtaminen
Adminetin johtamisen työkalut antavat rakentamiseen, talotekniikkaan ja teollisuuteen alan tarkinta tietoa. Liiketoiminnan ja projektien seuranta on reaaliaikaista.
88
  
Link   Taimer - mahdollistaa reaaliaikaisen johtamisen
Taimerilla myyt enemmän ja nopeammin. Tehostat ajanhallintaa resursoinnilla, projektikalenterilla ja työajanseurannalla. Kun tarvittavat tiedot ovat kootusti hallinnassa, voit panostaa myyntiin ja liiketoimintasi kehittämiseen paremmin kuin koskaan a
841
  
Link   Proveca-auditointityökalu
Proveca-auditointityökalulla hoidat kaikki yrityksesi auditoinnit. Luo auditointipohjat, tee auditointisuunnitelma, analysoi dataa ja tee korjaavat toimenpiteet. Kaikki dokumentoidusti.
813
  
Link   EnterQ Johtamisjärjestelmä
EnterQ on visuaalinen johtamisen, toiminnan kehittämisen ja arvioinnin työväline. EnterQ:n avulla voitte luoda ja ylläpitää organisaationne toimintajärjestelmän, dokumentaation, viestinnän, prosessikuvaukset ja tietojen keruun lomakkeet.
932
  
Link   NTRmeeting, etäohjelmisto palavereihin, myyntiesittelyihin ja koulutuksiin.
Ohjelmiston avulla keskität tehokkaasti ajankäyttöä sinne, missä olet parhaillaan. Ei omia palvelimia, Ei tekniikan ylläpitoja. Toimiva internetyhteys ja päivitetty selain (viimeisen 2-vuoden ajalta) ovat vain minimi vaatimukset. 0 footprint.
937
  
Link   IMSprocess / IMS Business Solutions Oy
IMSprocess on selainpohjainen ratkaisu prosessien mallintamiseen, kehittämiseen ja tasapainoiseen mittaamiseen. Ohjelmistossa on myös dokumenttienhallintaominaisuudet. IMSprocessilla luodaan myös kyselyt, kerätään palautteet ja raportoidaan.
1095
  
 
RocketTheme Joomla Templates