DB function failed with error number 1062
Duplicate entry '118629' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `jos_bb2_log` (`ip`, `date`, `request_method`, `request_uri`, `server_protocol`, `http_headers`, `user_agent`, `request_entity`, `key`) VALUES ('54.162.227.37', '2018-06-25 03:43:29', 'GET', '/index.php?option=com_weblinks&catid=23&Itemid=23', 'HTTP/1.1', 'GET /index.php?option=com_weblinks&catid=23&Itemid=23 HTTP/1.1 Host: toiminnanohjaus.fi\nAccept-Encoding: x-gzip, gzip, deflate\nUser-Agent: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)\nAccept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8\nIf-Modified-Since: Sun, 22 Apr 2018 21:58:23 GMT\nConnection: close\n', 'CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)', '', '00000000') ERP Toiminnanohjaus - Linkkejä: liiketoiminta, toiminnanohjaus, taloushallinto, projektinhallinta, asiakashallinta, tuotannonohjaus, CRM, ERP
  • Suomi
Toiminnanohjaus - Etusivu arrow Järjestelmälinkkejä
Ohjelmia erityistarkoituksiin
  • Viimeisimmät lisäykset ylimpänä.
  Linkki Osumia
Link   Automaattinen ajopäiväkirja
Automaattinen ajopäiväkirja on yksinkertainen ja nerokas GPS/GLONASS-pohjainen ratkaisu. Tuotteen mukana tuleva paikanninlaite muistaa kirjata kaikki ajot. Kuljettajan vastuulle jää ainoastaan valita työ- tai yksityisajon väliltä.
480
  
Link   Exact - Bitmill Oy
Exact Rakennuttamisjärjestelmä (RKJ) on tarkoitettu energialaitoksille sähkö- ja kaukolämpöverkon rakennuttamisen valvontaan ja raportointiin. Järjestelmä sopii myös vesilaitoksille verkon rakennuttamiseen.
546
  
Link   Mercantus Oy/TimeWorks/Huolto
Koko työprosessi on hallittavissa työn vastaanotosta aina laskutukseen saakka. Kun tehtävä on valmis, saadaan se laskutettua jopa yhdellä näpäytyksellä. Järjestelmällä voidaan hallita myös laskutusnimikkeitä, sekä asiakkaita asiakasrekisterin avulla.
579
  
Link   Mercantus Oy/TimeWorks/Rakennus
Järjestelmässä voidaan täydentää sähköisiä lomakkeita, kuten rakennustyömaan päiväkirjaa. Työmaan valvoja voi kommentoida ja allekirjoittaa lomakkeen sähköisesti. Lomakkeita voidaan vapaasti lisätä, muokata ja poistaa lomakehallinnan avulla.
574
  
Link   Proveca-työturvallisuustyökalu
Kerää kootusti ja todella helposti reaaliaikaista tietoa yrityksessäsi tapahtuvista läheltä piti -tilanteista ja niiden syistä sekä korjaus-, tai parannusmahdollisuuksista Proveca-työturvallisuustyökalulla.
644
  
Link   Wisetime Oy / Wise -toiminnanohjausjärjestelmä / Dokumenttien hallinta
Erillistä dokumentinhallintajärjestelmää ei tarvita. Dokumenttien hallinnan sisällyttäminen toiminnanohjausjärjestelmän olennaiseksi osaksi erottaa Wise-toiminnanohjausjärjestelmän kilpailevista vaihtoehdoista.
617
  
Link   Sähköiset lomakkeet
Muuta kaikki tietokoneella täytettäviksi PDF-lomakkeiksi! Matkalaskut, laskupohjat, tarjouslomakkeet, tilauslomakkeet, asiakaskyselyt, hakemukset, kaavakepohjat, tuntiraportit, myyjän lomakkeet...
807
  
 

Räätälöity www-haku

RocketTheme Joomla Templates